Solutii profesionale de reparatii pentru echipamentele IT

REPARATII IT SLATINA


Reparatii calculatoare

Diagnosticare rapida a defectelor, veti primi informatii tehnice reale. Exista solutii profesionale la defectele hardware ale pc-urilor prin piese originale testate la preturi de producator.
Calculatorul dvs. va functiona ca nou.

Reparatii laptopuri

Constatare in timp util a problemelor hardware ale laptopurilor sau notebook-urilor. Satifactie deplina prin solutii profesionale de reparatii laptopuri sau notebook-uri.
Bucurati-va de performanta laptopului.

Reparatii imprimante

Imprimantele sau copiatoatoarele necesita mentenata si specialisti care sa identifice in timp real necesitatile acestor dispozitive. Fie ca este vorba refill cartuse imprimanta sau gasirea de solutii tehnice va vom onora in timp util cererile.

Consultanta IT

Oferim consultanta si implementare IT dedicate domeniului de activitate al societatilor. Sustinem prin servicii de suport IT externalizate complet catre PC GISNET. Departamentul IT al societatii dvs. este acum echipa noastra.
Sustinem afacerile prin suport IT personalizat.

Administrare IT

Administrare a echipamentelor IT din cadrul societatii dvs. prin speciallistii echipei noastre. Verificari hardware ale calculatoarelor, laptopurilor sau notebook-urilor.
Siguranta ca totul functioneaza perfect.

Asistenta achizitii IT

Identificam necesitatile dvs. si oferim asistenta upgrade componente PC prin clasificarea importantei componentelor calculatorului sau laptopului in functie de modul de operare viitor.
Pentru costuri mai mici la achizitii IT.

1230

Calculatoare functionale

1230

Clienti multumiti

100%

Calculatoare reparate

Feedback client

Ce parere au clientii despre noi